ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οδοντίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οδοντίατρων
όλες οι υπηρεσίες

EuroDentica Αθήνα

Η EuroDentica Α.Ε. – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία “Παιδοδοντικό Αθηνών” , αντιμετωπίζοντας μέχρι σήμερα οδοντιατρικά περιστατικά 40.000 περίπου παιδιών

Η EuroDentica Α.Ε. – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα ιδρύθηκε το 1978 με την επωνυμία “Παιδοδοντικό Αθηνών” , αντιμετωπίζοντας μέχρι σήμερα οδοντιατρικά περιστατικά 40.000 περίπου παιδιών και ατόμων με ειδικές ανάγκες, ενώ το 1998 πήρε τη σημερινή μορφή και μετoνομάστηκε σε “ EuroDentica Α.Ε. – Εξειδικευμένη Οδοντιατρική Φροντίδα” . Σήμερα, η εταιρία μας αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Οδοντιατρικά-Ιατρικά κέντρα, το οποίο έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη οδοντιατρική και εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη απο 12 διαφορετικές ιατρικές και οδοντιατρικές ειδικότητες οι οποίες καλύπτουν τα οδοντιατρικά προβλήματα τόσο των παιδιών, όσο και των ενηλίκων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα στο κέντρο μας απασχολούνται 14 οδοντίατροι εξειδικευμένοι, σε Βόρεια Αμερική, Σκανδιναβία, Ολλανδία και Αυστραλία, σε 10 διαφορετικές οδοντιατρικές ειδικότητες, ενώ συνεργαζόμαστε και με Ωτορινολαρυγγολόγο αλλά και Πλαστικό Χειρουργό.

Πιστεύω μας είναι ότι, σήμερα που η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τόσο μεγάλη, ένας γιατρός δεν μπορεί από μόνος του να καλύψει πλήρως όλο το φάσμα της οδοντιατρικής-ιατρικής θεραπείας. Η συμβολή για παράδειγμα του ΩΡΛ σε θέματα όπως η ορθοδοντική θεραπεία, η στοματική αναπνοή και η κακοσμία στόματος είναι σημαντική και απαραίτητη.
Αναζήτηση Περιοχών
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ