ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οδοντίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οδοντίατρων
όλες οι υπηρεσίες

Απόστολος Κερατζόγλου

Το ιατρείο λειτουργεί από το έτος 1989. Προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε πάντα, την καλύτερη υπηρεσία στους ασθενείς μας, σε συνδυασμό με την απολύτη υγειινή του χώρου...

Το ιατρείο λειτουργεί από το έτος 1989. Προσπάθεια μας είναι να προσφέρουμε πάντα, την καλύτερη υπηρεσία στους ασθενείς μας, σε συνδυασμό με την απολύτη υγειινή του χώρου, των εργαλείων αλλά και των μηχανημάτων που έχουμε στην διάθεση μας σύμφωνα με τους επιβεβλημένους κανόνες .

Έτσι έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον χώρο που χαρακτηρίζεται για την φιλικότητα του, με σύγχρονα και ασφαλή μηχανήματα και με σταθερή προσπάθεια να είμαστε πάντα ενήμεροι σε όλες τις νέες παγκόσμιες ιδέες και καινοτομίες που εξελίσουν την οδοντιατρική επιστήμη.

Εγώ καί οι συνεργάτες μου είμαστε πάντα πρόθυμοι να εξετάσουμε, να ακούσουμε, με υπομονή και προσοχή αυτό που σας απασχολεί και να προβούμε στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.

Ευχαριστώ για την επισκεψή σας στην ιστοσελίδα, που μέσα απο αυτήν θα προσπαθήσουμε συνεχώς να εμπλουτίζουμε με χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε να γίνει ένα εργαλείο γιά τον καθένα σας.

Κεράζογλου Απόστολος

Χειρ. Οδοντίατρος

 Ευχαριστώ όλους εσάς που γίνεστε μέλη στην ιστοσελίδα μου και οι οποίοι θα έχετε πρόσβαση (ζωντανή επικοινωνία chat, υποβολή ερωτημάτων κ.α.) σε τομείς με αξιόλογες πληροφορίες.

Αναζήτηση Περιοχών
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ